Thoughts after midnight

Tanker. Etter klokken 00, så kommer de. Fler og fler. Det stopper ikke. Masse tanker, og masse følelser. Følelser som kommer av tankene. Tårer fra å tenke for mye. Minner som danser i hodet mitt. Tanker om personen som bestemte seg for at han ikke elsket meg lenger, og dro. Om det var hell i uhell, eller rett og slett bare uhell.

tanker

Alt er så stille etter midnatt. Bare mørket og stillheten er der til å holde meg med selskap. Det, og tankene mine. Tanker om at jeg burde være flinkere til å ta kontakt med mennesker jeg ikke snakker så ofte med, men burde. Mennesker som jeg er glad i. Tanker om alt det flaue og dumme jeg har sagt og gjort opp gjennom årene. Tanker om at jeg burde gjøre mer bra for bestevenninnene mine. Vise de hvor takknemlig jeg er for dem. For det er jeg. Veldig takknemlig.

header1

Når klokken nærmer seg 02 blir jeg lei av alle tankene, og vil helst sove. Jeg lukker øynene, men da kommer tankene om alt jeg kunne ha forandret. Jeg tenker på alt jeg kunne gjort annerledes. Hvordan jeg kunne ha sagt ting på en annen måte, og hvordan jeg kunne ha forandret en situasjon til det bedre. Tanker som får frem følelsen av anger og nysgjerrighet. Jeg presser øynene sammen litt hardere, men da kommer “bilder” av personen som valgte å såre meg frem. Han som smiler og ler. Da åpner jeg øynene, og må minne meg selv på å puste. Fordi han er ikke her lenger.

tanker2

Jeg sitter meg opp i sengen, og ser rundt i rommet mitt. Tenker på hvor det neste soverommet mitt skal være. Om det blir i en liten leilighet i byen om noen år, eller kanskje i et koselig hus i nærheten av sjøen sammen med min ektemann. Kanskje det blir i et annet land. Jeg vet ikke.

3 thoughts on “Thoughts after midnight

Leave a Reply